Bootcamp Workouts

Een overzicht van alle actuele bootcamp workouts. We zijn altijd bezig met het aanvullen van nieuwe workouts, met nieuwe doelstellingen voor verschillende doelgroepen. Heb jij een idee hebt voor bootcamp workouts? Laat het ons dan weten op info@bootcampheroes.nl

Beginner Bootcamp (lage conditie)

Bij de Beginnger Bootcamp leren we jou hoe jij met jouw lichaam om moet gaan, wat belangrijk is om rekening mee te houden en welke spieren worden geactiveerd bij welke beweging. Wij als trainers concentreren ons in deze workout op de basis van jouw lichaam & beweging. Deze moet goed zijn alvorens je op een hoger niveau gaat trainen. Het tempo zal op een lager pitje staan en het herstel tussen de oefeningen door zal hier iets langer zijn.

Advanced Bootcamp

*LET OP: Dit zijn zware trainingen, als je denkt het niveau niet aan te kunnen, adviseren wij je altijd om met Beginner Bootcamp te starten. Advanced bootcamp richt zich op het grenzen verleggen van jezelf. Elke training zal weer zwaarder worden, waardoor jij telkens weer je grenzen kunt verleggen. De focus zal liggen op conditie, uithoudingsvermogen & algemene spiermassa en vetverbranding..

Ladies Bootcamp

Dé bootcamp voor vrouwen alleen! Niet gericht op spiermassa, maar op een strakker & sexyer lichaam. In deze les zal er veel getraind worden op de bekende BBB, oftewel: Buik, Billen en de Benen! Door de grote spiergroepen te trainen zullen de kleine spieren ook beter gaan vormen. Tevens zal hier ook veel conditionele oefeningen tussendoor komen voor optimale vetverbranding.

Belly Fat Loss Bootcamp

Belly Fat LossBootcamp richt zich speciaal op het verliezen van het vet rondom en op de buik. Met speciale oefeningen gericht op de buik, zal je binnen enkele weken al resultaat zien! Naast alleen gericht op de buik, doen we ook workouts gericht op conditie, uithoudingsvermogen en spiermassa.

Men Bootcamp (Bootcamp alléén voor mannen)

Dit is een les dat alleen toegankelijk is voor de mannen onder elkaar. Are you ready to take your training to the next level??Dan is de Urban Men Bootcamp echt iets voor jou! Dit is een programma tussen Bar-Training en High Intensity Body Weigh Training. We pakken voornamelijke de grote spiergroepen om een TOP SHAPE body te creëren!

Urban Running Bootcamp

Urban Running Bootcamp zorgt voor veel afwisseling tijdens het hardlopen. We focussen ons hier niet alleen op lange duurloop en uithoudingsvermogen, maar op de algemene spierontwikkeling in het lichaam.