Bedrijfs Bootcamp

Vitaler, hogere en sterkere conditie en minder ziekteverzuim met Bedrijfs Bootcamp.

Bedrijfsfitness is op zich niks nieuws. Maar bedrijfs Bootcamp wel. Veel effectiever dan fitness in de sportschool. Het is namelijk de ideale manier om samen met je collega’s te sporten, fitter te worden, beter te functioneren en stress te verlagen en bovenal; de ideaal teambuilding wat weer de prestaties van het bedrijf bevorderd. De buitenlucht tijdens Bootcamp is beter dan de airconditioning in een sportschool, plus dat het compleet in privé sfeer is. Alleen de mensen die je kent, in teamverband.

Je kunt een privé les aanvragen vanaf minimaal 7 man. Je krijgt een eigen locatie, eigen tijden en een persoonlijke Bootcamp Trainer.

Wij zijn beschikbaar in heel Noord Nederland

Bootcampen met je collega’s legt jullie band op een compleet ander niveau! Bootcamp biedt vele malen meer voordelen dan bedrijfsfitness.

  1. Een veel hoger niveau teambuilding. Je sport samen, niet elk voor zich.
  2. Frisse lucht is beter voor de mens, dan de binnenlucht van de sportscholen.
  3. Locatie op verzoek, wat het dichtst bij is bij het bedrijf.
  4. In no time op hoge niveau trainen, betere conditie & vitaler leven.
  5. Lagere ziekteverzuim
  6. Dit alles in enkel 60 minuten!

Bootcamp als bedrijfsfitness is dé manier om conditie, teambuilding en efficientie te verhogen als bedrijf en in teamverband. Concentratie op het werk zal verdriedubbelen, net als de vitaliteit van de deelnemers en samenwerken zal verhoogd worden. Het is een gezond balans tussen privé en werksfeer, om collega’s buiten de werktijden ook te bonden als vrienden tijdens Bootcampen.

Zorg voor voldoende water. Je verbrand namelijk al snel  650kcal per training! Goede sportkleren en sportschoenen is een must. Je kunt bij ons sportkleren bestellen, of met 10% korting krijgen bij diverse sportzaken in Groningen in combinatie met de Lifestyle Pas van Fit-Solutions (10,- euro per jaar).

 

Mogelijkheden voor Bedrijfs Bootcamp

– Privéles met eigen trainer
– Eigen gekozen locatie
– Vast afgesproken tarief
– Aftrekbare belasting voordelen
– Verschillende niveau’s voor beginners, mid en high intensity
– Op maat gemaakte les op de behoefte
– Minimaal 7 deelnemers

  • Offerte aanvragen

  • Welke resultaten willen ze behalen? Hoe vaak per week sporten?