“Samen als een Team, staan wij voor jou klaar, om de beste resultaten te behalen”

Over ons

Bootcamp toegankelijk maken voor jong, oud, man & vrouw en voor elke conditielevel.

Doordat wij steeds specifiekere workouts creëren, maken wij de bootcamp workouts – die normaal gesproken te zwaar zijn voor beginners – toegankelijker voor de doelgroep van de desbetreffende workout en de doelstelling. Iedereen heeft namelijk een verschillend ‘doel’, verschillende motivatie & disciplines. Wat wij doen, wij sluiten onze workouts hierop aan. Workouts speciaal voor beginners, vrouwen, kinderen en voor hoge & lage conditie. Zo heb je like-minded mensen in 1 groep, met hetzelfde doel, en dezelfde disciplines. Laagdrempelig maken voor mensen die normaal te ‘bang’ zijn om de groep niet bij te kunnen houden, de vrouwen die liever alleen onder de vrouwen zijn en de mannen die voor absolute kracht & uithoudingsvermogen gaan.

Samen helpen we elkaar voor een gezonder, vitaler & gelukkiger leven.

 • "Vandaag (18 oktober) mijn 4e Bootcamp ervaren, het is  een verslaving geworden wat mij uitdaagt om grenzen te verleggen dankzij de enthousiasme en een gedrevenheid van de trainer. Voor mij ben ik weer een uitdaging aan gegaan op mijn 41 jarige leeftijd! Bootcamp is een onderdeel geworden van mijn leven, het is een lifestyle!"

  Marcel
 • "Een uur lang knallen en afzien, dat is bootcamp bij bootcampheroes. Spierpijn? Ja! Maar het is het allemaal waard. Je voelt je niet alleen fitter, maar je durft ook je grenzen te verleggen. Ik kan zeggen dat het lichtelijk verslavend werkt!"

  Lianne de Boer
 • "Ik zocht iets wat mij meer kon uitdagen dan de sportschool en kwam zo bij bootcamp heroes terecht. Heerlijk sporten in de buitenlucht en de vele variaties in de lessen zorgen voor een leuke afwisseling. Ook al zijn de lessen soms pittig, aan het eind voelt het als een overwinning. Heerlijk!!!"

  Cheyenne
 • "Van niet (durven) sporten, gezien mijn diabetes type 1, naar intensief sporten. De trainingen hebben mij het vertrouwen in mijn lichaam terug gegeven. Met de trainer en de groep, durf ik nu mijn grenzen op te zoeken en te verleggen. Mijn conditie is verbeterd, ik heb meer energie, ben blijer en niet onbelangrijk; ik heb betere glucose waardes! Kortom; allemaal winst. Ik kijk uit naar de trainingen en baal wanneer ik niet kan gaan! Thanks Bootcamp Heroes"

  Annemiek
 • "Bootcamp Heroes: om de dag goed te beginnen of af te sluiten. Een verslaving voor het lichaam! Vandaag denk je: waarom?Morgen denk je: daarom! Spierpijn gegarandeerd en als hijgende hertjes het Noorderplantsoen door. Heerlijk!"

  Annegreeth Nijhof