Bootcampen is samen sporten en samen doelen behalen. Niets is toch leuker dan nieuwe mensen leren kennen of samen te sporten met je vriend of vriendin? Wij vinden het zeer belangrijk dat jij plezier hebt! 

Ons team bestaat uit top trainers die stuk voor stuk jou zullen helpen om jouw doelen te bereiken. Er wordt geluisterd naar jouw doelen zodat wij jou op de beste manier kunnen ondersteunen en coachen naar resultaat! Loop je vast of lukt iets niet? Dan staan onze trainers klaar voor jou om tips te geven of een oplossing te bieden. Ons motto is namelijk om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf krijgt!

Tijdens een bootcamp doe je verschillende oefeningen waarbij de grote spiergroepen getraind worden, afgewisseld met conditionele oefeningen. Je wordt niet alleen sterker, maar ook de conditie gaat vooruit! Neveneffecten daarvan zijn dat je mooie vormen krijgt en het vetpercentage naar beneden gaat (hierover later meer). Je valt dus af, maar komt aan van spiermassa. Het allermooiste aan bootcamp is dat je heerlijk in de buitenlucht kan trainen. Er wordt getraind op verschillende locaties zoals het Noorderplantsoen, Hoornsemeer en het stadspark. Nu het lente is, is het weer perfect om heerlijk samen buiten te trainen.

Heb je twijfels of je het wel aan kan? 

Natuurlijk! Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau. Bootcamp Heroes heeft verschillende lessen waardoor er altijd een les is op jouw niveau. Zo is er Ladies Bootcamp, Low Intensity bootcamp, Mid intensity Bootcamp, High Intensity Bootcamp, Boxing Bootcamp en Circuit Bootcamp. Kies per week een training uit waar je zin in hebt om de afwisseling erin te houden! Bovendien trainen we samen als een team waardoor je gemotiveerd wordt door de groep.

Wil je fitter, sterker, of strakker worden? Bijvoorbeeld buikvet verliezen maar toch de mooie vormen behouden?

Of wil jij een gezellig moment met vrienden/vriendinnen hebben om te trainen of juist een uur lang nergens aan denken? Dan is bootcamp iets voor jou!

Waarom bij Bootcamp Heroes?

Wij staan voor kwaliteit, consistentie en verbetering. Daarom zijn de groepen bij Bootcamp Heroes niet te groot, waardoor er genoeg aandacht is voor iedereen. Het makkelijke is: jij hoeft alleen maar te komen op de trainingen en wij zorgen ervoor dat jij voldaan naar huis gaat! Lekker makkelijk toch?

Summary
Waarom Bootcampen bij Bootcamp Heroes
Article Name
Waarom Bootcampen bij Bootcamp Heroes
Description
Bootcampen is samen sporten en samen doelen behalen. Niets is toch leuker dan nieuwe mensen leren kennen of samen te sporten met je vriend of vriendin? Wij vinden het zeer belangrijk dat jij plezier hebt!
Author
Bootcamp Heroes
Comments

Leave a Comment